Birdstop

We hebben er voor gekozen om de clips niet los in de webshop te koop te zetten zodat er geen verwarring ontstaat over hoeveel clips je nodig hebt, daarom zitten er altijd voldoende clips bij je Birdstop bestelling. Mocht je te kort hebben gekregen, of er een aantal verloren zijn, dan kunnen we er natuurlijk altijd een aantal nasturen.
Ja, Birdstop past op nagenoeg alle zonnepanelen. Ons systeem is ontwikkeld op het standaard formaat zonnepaneel, maar past ook op de meeste afwijkende modellen. Wel noodzaak is dat de zonnepanelen op een goede hoogte zijn gemonteerd. Birdstop heeft een breedte van 12cm, dus je paneel mag niet hoger dan deze 12cm staan ten opzichte van je dakpannen. Idem is het ook niet wenselijk als je panelen minder dan 5cm hoog staan, dan krijg je de Birdstop er nog maar lastig onder.
Nee, wij zelf doen niet aan Birdstop installatie. We hebben echter wel een paar handelspartners die een Birdstop installatieservice aanbieden. Dit zijn ervaren zonnepaneel installateurs die het er zo voor u op kunnen zetten. Als je interesse hebt in deze service neem dan contact met ons op voor meer details.
Jazeker, u krijgt altijd voldoende clipjes meegeleverd bij uw bestelling, inclusief een paar extra voor als er een clipje zoek raakt. Standaard zitten er 5 clipjes bij elk meterstuk en 2 clipjes bij de hoekstukken. Het aantal reserveclipjes staat niet vast.

Ja, Birdstop is simpel aan te brengen op elk zonnepaneel. Let er wel op dat je de bevestigingsclips goed aandrukt, als deze niet voldoende aangedrukt zijn en de haakjes zich niet allemaal inhaken dan mis je essentiële gripkracht. Kijk hier voor een overzichtje van de stappen.

Pas ook altijd goed op je eigen veiligheid als je het dak op gaat! Vertrouw je het niet, of zitten je panelen op een lastig te bereiken plek, overweeg dan alsnog een expert in te schakelen.